Є в деяких народів оригінальні традиційні страви, які видаються огидними іншим народам. Ну, наприклад, чорні протухлі яйця в корейців, чи смердючий сир благородний в французів. Ніколи не задумувалась, що і в нас в Україні є такі страви! 🙂
..а вчора спостерігала як двох американців мало не знудило після першого ковтка нашого традиційного кислого молока! ..та що там ковтка, вони при одному вигляді, запаху, і звуку наливання молока в шклянку – вже зеленіли 🙂
Хто б міг подумати… 🙂
Цікаво, які ще українські страви/напої викликають таку ж неадекватну реакцію в іноземців 😀
ха-ха, ото да! слабаки ті американці!:-) 😆
борщ і всякі супи))) наразі чоловік-німець сестри не уявляє як таке можна їсти)
Просто американцям не правильно подали кисле молоко. Треба було в пляшки з під кефіру налити. 😀
вони не шарять що кефір з молока роблять :).
А взагалі хліб з смальцем. Та навіть стандартне укр сало жирне, кровянка (вона і мені чомусь огидна:)) холодець. Сальтісон, гречка(виклкає здивування).
а я люблю кров’янку, хоча і визнаю, що виглядає вона, і спосіб її приготування дещо дивно 🙂
про сальцесон взагалі мовчу. фе 🙂
..а сало американцям дуже сподобалось, до речі. гречку покуштували, але лише раз. ..на черзі смалець і холодець! 😀
ще до кінця тижня маємо одного з замовників для експериментів 🙂
блііін я значить американець, мене тоже тошнить від молочних продуктів, особливо від вигляду кислого молока :E
бебебе! кисле молоко! :X як я їх розумію))
плюсую про борщі 🙂 теж є кілька знайомих іноземців, переважно чоловіків, котрі навіть дивитись на нього не можуть. Дівчатка зазвичай якось смиливіші 🙂
от сало в шоколаді раптово дуже сподобалось другу-австралійцю
а я якось не наважусь його спробувати:)
американців веди в криївку на свині пятачки))))
а ваша Галя балувана(с) 😀
тішусь що немаю таких проблем з головою….
Тут австралійці деколи за посиденькама розказують: От уявляєте, в деяких країнах Європи їдять свинячий мозок, печінку, курячі шлунки..фууууу…
В магазинах тут суто мясо продається, але якось я знайшла курячі шлуночки (дуже вже їх люблю) у відділі для собак і котів 😀
ну то не від іноземності залежить, а від людини. це я про кисле молоко і молоко взагалі. я сама його не переношу і від запаху молока, кисляка, ряжанки та вершкового масла мене реально може знудити. ще з дитинства.хоча сметану та сир, як домашній так і твердий їм із задоволенням і в необмежених кількостях. борщ — теж залежить. багато іноземців його дуже завзято жували і хвалили, а я українка, його їсти не можу. мене нудить від запаху вареної капусти.
знайомих інощемців більше лякає жирність української кухні та кількість їжі та алкоголю на застіллях.
а що таке сальтісон?
„Цікаво, які ще українські страви/напої викликають таку ж неадекватну реакцію в іноземців“
самогон, мутний, неочищений, сивушний…
холодна кров’яна ковбаса на закуску…
і все це на лавочці біля під’їзду десь о восьмій ранку…
🙂 :-/
а як по доброму, то хрін і холодець іноді, кажуть, також шокує.
мається на увазі кисляк ака простокваша?