Про огидні традиційні страви

Оприлюднено Оприлюднено в Некатегоризовано

Є в деяких народів оригінальні традиційні страви, які видаються огидними іншим народам. Ну, наприклад, чорні протухлі яйця в корейців, чи смердючий сир благородний в французів. Ніколи не задумувалась, що і в нас в Україні є такі страви! :)

..а вчора спостерігала як двох американців мало не знудило після першого ковтка нашого традиційного кислого молока! ..та що там ковтка, вони при одному вигляді, запаху, і звуку наливання молока в шклянку – вже зеленіли :)

Хто б міг подумати… :)

Цікаво, які ще українські страви/напої викликають таку ж неадекватну реакцію в іноземців :D

Поширюй позитив далі:

13 коментарів до “Про огидні традиційні страви

  1. вони не шарять що кефір з молока роблять :).

    А взагалі хліб з смальцем. Та навіть стандартне укр сало жирне, кровянка (вона і мені чомусь огидна:)) холодець. Сальтісон, гречка(виклкає здивування).

  2. а я люблю кров’янку, хоча і визнаю, що виглядає вона, і спосіб її приготування дещо дивно :)
    про сальцесон взагалі мовчу. фе :)

    ..а сало американцям дуже сподобалось, до речі. гречку покуштували, але лише раз. ..на черзі смалець і холодець! :D

    ще до кінця тижня маємо одного з замовників для експериментів :)

  3. блііін я значить американець, мене тоже тошнить від молочних продуктів, особливо від вигляду кислого молока :E

  4. бебебе! кисле молоко! :X як я їх розумію))
    плюсую про борщі :) теж є кілька знайомих іноземців, переважно чоловіків, котрі навіть дивитись на нього не можуть. Дівчатка зазвичай якось смиливіші :)

    от сало в шоколаді раптово дуже сподобалось другу-австралійцю
    а я якось не наважусь його спробувати:)

  5. Тут австралійці деколи за посиденькама розказують: От уявляєте, в деяких країнах Європи їдять свинячий мозок, печінку, курячі шлунки..фууууу…
    В магазинах тут суто мясо продається, але якось я знайшла курячі шлуночки (дуже вже їх люблю) у відділі для собак і котів :D

  6. ну то не від іноземності залежить, а від людини. це я про кисле молоко і молоко взагалі. я сама його не переношу і від запаху молока, кисляка, ряжанки та вершкового масла мене реально може знудити. ще з дитинства.хоча сметану та сир, як домашній так і твердий їм із задоволенням і в необмежених кількостях. борщ — теж залежить. багато іноземців його дуже завзято жували і хвалили, а я українка, його їсти не можу. мене нудить від запаху вареної капусти.
    знайомих інощемців більше лякає жирність української кухні та кількість їжі та алкоголю на застіллях.
    а що таке сальтісон?

  7. „Цікаво, які ще українські страви/напої викликають таку ж неадекватну реакцію в іноземців“

    самогон, мутний, неочищений, сивушний…
    холодна кров’яна ковбаса на закуску…
    і все це на лавочці біля під’їзду десь о восьмій ранку…
    :) :-/

    а як по доброму, то хрін і холодець іноді, кажуть, також шокує.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

 

;) :roll: :oops: :lol: :evil: :cry: :X :E :D :-| :-o :-P :-? :) :( 8) (yes) (sun) (nerd) (mmm) (flower) (drunk) (dance) (clap) (bandit) (angel)